Szolgáltatások

Engedje a kényeztetást és ...

Ismerje meg a szolgáltatásainkat!

Pedikűr

Az egészséges lábak igénylik a rendszeres esztétikai pedikűrt, a beteg lábak a rendszeres gyógypedikűrt. Pedikűr Fóton a PediMed Lábápoló Központban.

A láb viszi a fejünket is, ezért nem mindegy, milyen lábunk egészségi állapota! A láb rendszeres otthoni ápolást igényel. Az otthoni lábápolás egy idő után már nem elegendő, szükség van egy szakemberre, azaz a pedikűrösre. Az egészséges lábak igénylik a rendszeres esztétikai pedikűrt, a beteg lábak a rendszeres gyógypedikűrt.

TOVÁBB TOVÁBB

Manikűr

Kezünket, és körmünket fontos rendszeresen ápolni. Manikűr, és kézápolás Fóton a PediMed Lábápoló Központban.

A kéz bőrét és a körmöket éri a legtöbb külső környezeti káros hatás. Ezért a bőr kiszárad, rugalmatlan lesz, a körmök elvékonyodnak, felrostozódnak, vagy megvastagodnak. A rendszeres manikűr segíti a körmök regenerálódását, megakadályozható a körmök állagának további károsodása.

TOVÁBB TOVÁBB

Géllakk

Géllakkozás Fóton a PediMed Lábápoló Központban. Megújult, divatos színekkel várom kedves vendégeimet.

Bármit is csinálunk, bármivel is foglalkozunk, kezünk folyamatosan előtérben van, így igényes megjelenésünk elengedhetetlen alkotórésze kezeink és körmeink ápoltsága. Igen ám, de a nők nagyobb része, ahogy én is, napi szinten használom kezeimet a háztartási munkálatok elvégzésében is, amely ténnyel a körömlakkok gyártói nem sokszor számolnak.

TOVÁBB TOVÁBB

Műköröm

Műkörömépítés Fóton a PediMed Lábápoló Központban. Szolgáltatásaim: zselés műkörömépítés töltés, köröm megerősítés díszítés.:

Pedikűr mellett műkörmöt is készítek. Fontos számomra, hogy a vendégeim elégedetten távoznak, és szívesen jönnek újra vissza hozzám. Ezért különböző továbbképzéseken is részt vettem, valamint rendszeresen ellátogatok körmös rendezvényekre is, hogy tudásomat folyamatosan fejlesszem, és naprakész legyek az aktuális körömdivat, és a legújabb műköröm anyagok, és műkörömépítési technikák terén is. Minőségi alapanyagokkal dolgozom, ez is garanciája a tartós műkörmöknek. Az általam használt műköröm alapanyag: Aphro Nails. A műkörömépítés mellett műköröm díszítéseket is csinálok.

TOVÁBB TOVÁBB