Géllakk szolgáltatás Füle településén

Gél lakk bemutatása

Pedikűr

Bármit is csinálunk, bármivel is foglalkozunk, kezünk folyamatosan előtérben van, így igényes megjelenésünk elengedhetetlen alkotórésze kezeink és körmeink ápoltsága. Igen ám, de a nők nagyobb része, ahogy én is, napi szinten használom kezeimet a háztartási munkálatok elvégzésében is, amely ténnyel a körömlakkok gyártói nem sokszor számolnak. Még a legjobbnak, legkiválóbb minőségűnek kikiáltott lakk is sérül egy-egy ebéd, vacsora elkészítése, mosogatás vagy akár rendrakás során is, s kezdődhet az egész művelet elölről: megmaradt lakk leszedése, lakkozás, s a végtelen száradási idő, mely alatt képtelenek vagyunk bármire. Ígérgetnek a mai modern lakkok gyártói már bármit, expressz száradási időt, kéthetes fennmaradást, ragyogó színeket, csak azt nem említik, hogy ez az eredmény úgy marad meg, ha ezen időszak alatt takarítónők és szakácsok serénykednek körülöttünk. Az igénybevett körömről ugyanis lekopik a lakk.


Az említett problémára a legtökéletesebb megoldás a géllakk.

A géllakkozás során először is fertőtlenítem a kezeket és az eszközöket melyekkel dolgozni fogok. Eltávolítom a felesleges letapadt körömbőrt, előkészítem a körömlemezt majd az alap géllakk felvitelét és még kétszeri szín géllakk felvitele követ, és a végén pedig egy szuper fényű fedő géllakkal és fixálással fejezem be a géllakkozást, majd egy vitamindús bőrápolóval átmasszírozom az egész kézfejet.

A tartósság mellett vitathatatlan előnye az is hogy védi a természetes körmöt és a sérülékeny puhább körömnek egy kis stabilitást ad így akár meg is növeszthető az addig töredező köröm. Minimum 2 hétre ápolt és szép magas fényű körmöket kapunk és mindenmellet nyugodtan végezhetjük a háztartási teendőinket is. Összességében azt mondhatom, a géllakk ideális az ápolt, lakkozott körmökre vágyó, ám házimunkával megáldott lányoknak, asszonyoknak, nőknek.

  • Az alapanyagokat illetően csak jó minőségű géllakkokat használok (OPI, Aphro Nails)
  • Sokféle szín közül lehet választani. Amiket természetesen színmintán meg tudok mutatni és együtt ki tudjuk választani a legelőnyösebbet.
  • A géllakkra díszítéseket, mintákat is szívesen festek. Természetesen ilyen mintákat is tudok mutatni kifestve.
  • Minden vendégnek meg fogjuk találni az egyéniségének és a hangulatának megfelelő gél lakkozást.

Várom szeretettel.
Időpont foglalás:

Keressen bizalommal. Várom, hogy segíthessek Önnek is. GUJDI JUDIT - 06 70 286 65 07

További szolgáltatásaim: